Προς: ΠΕΒΕΚΕ. Θέμα: Επιστολή Πρόταση για κινητοποίηση

2009-11-26 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 26 / 11 / 2009

Αρ. Πρωτοκόλλου: 23/09

Προς: ΠΕΒΕΚΕ.

Θέμα: Επιστολή Πρόταση για κινητοποίηση

 

Κύριοι. Ο Σύλλογος μας βλέποντας τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα για άλλη μια κυνηγετική χρόνια, μόνο φέτος είναι πολύ σοβαρότερα από προηγούμενες κυνηγετικές περιόδους, έχει μελετήσει ορισμένες κινητοποιήσεις ,που πρέπει να γίνουν, για να ακουστεί και η αντίθετη άποψη πέραν από τους αντικυνηγούς – οικολόγους, που δρουν ανενόχλητοι στη χώρα μας .

Μια σημαντική κινητοποίηση που νομίζουμε πώς θα ακουστεί είναι την ημέρα της εκδίκασης της προσφυγής, ( 09 / 12 / 2009 ) να μείνουν κλειστά πανελλαδικά όλα τα καταστήματα καθώς και οι βιοτεχνίες που ασχολούνται με το κυνήγι.

Είναι μια ενδεικτική κίνηση στο τι πρόκειται να προκύψει από μια απόφαση κατάργησης του κυνηγίου στη χώρα μας .

Προτείνουμε ακόμα να αναρτηθεί έξω από κάθε μαγαζί και βιοτεχνία που θα μείνει κλειστή η ελληνική σημαία, καθώς και μια μαύρη σε ένδειξη πένθους.

Ξέρουμε πώς η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όλους και η κινητοποίηση αυτή θα φέρει ανυπολόγιστες ζημιά στα καταστήματα που δραστηριοποιούνται γύρο από το κυνήγι , αλλά καλύτερα μια μέρα κλειστά παρά δια πάντως.

Γιατί αν κόψουν το κυνήγι εμείς θα το γυρίσουμε στο ψάρεμα ή σε κάτι άλλο. Εσείς όμως τι θα γίνετε και τόσες ακόμα οικογένειες που στηρίζονται σε εσάς και σε εμάς?

Είναι μια πρόταση και τίποτε άλλο από το Σύλλογο μας .

Εσείς αξιολογείστε την και πράξτε αναλόγως .

Ο Σύλλογος μας πάντως την ημέρα της εκδίκασης θα βρίσκετε έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Σας περιμένουμε……

 

Με εκτίμηση,

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ. Γραμματέας : Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009