Σχετικά με μας

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

Είμαστε ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε τη φύση και ενεργοποιούμαστε μέσα σε αυτή.  Οι περισσότεροι είμαστε κυνηγοί, ψαράδες ή άτομα που απλώς τους αρέσει να βρίσκονται μέσα στη φύση.

Έχουμε διαφορετικές συνήθειες και ενασχολήσεις μέσα σε αυτή, αλλά μας ενώνουν δυο κοινά σημεία .

Πρώτον  αγαπάμε τη φύση και την νιώθουμε σαν το δεύτερο σπίτι μας , αν όχι σαν το πρώτο. 

Δεύτερον  λυπούμαστε και ματώνουμε όταν παραβιάζουνε , καίνε, καταστρέφουνε και χρησιμοποιούν τη φύση σαν απέραντη χωματερή ή ακόμα χειρότερα όταν την εκμεταλλεύονται για πολιτικό όφελος αποσκοπώντας μερικές ψήφους.

Όλα αυτά μας ανησυχούσανε, μας ανησυχούν και μας εξοργίζουν και για αυτό μετά από ώριμη σκέψη και πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε ομόφωνα να κινητοποιηθούμε και να υψώσουμε τη φωνή μας δυναμικά σε όποιον παραβιάζει και κακομεταχειρίζεται τη φύση.

 Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα σύλλογο με την ονομασία

 ( ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ - ΚΥΝΗΓΩΝ - ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΩΝ )

και οι απόψεις μας είναι οι εξής .

 1 )  Δεν θα σωπαίνουμε για κανέναν ,ούτε θα δεχόμαστε πολιτικές παρεμβάσεις.

 

 2 )  Θα δεχόμαστε τις όποιες καταγγελίες για παράνομο κυνήγι, ψάρεμα, παράνομη χωματερή σε δάσος ή παράλια, αυθαίρετη καταπάτηση δασικής ή Αιγιάλειας γης, παράνομα χτίσματα .

 

 3 )  Θα κάνουμε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων με σωστές οικολογικές οργανώσεις και συλλόγους.

 

 4 )  Θα καταγγέλλουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον τύπο άμεσα και πάντα σε κόσμιο χαρακτήρα τις οποίες βάσιμες και αληθής καταγγελίες από τα μέλη μας ή από απλούς φίλους επώνυμα ή ανώνυμα και θα αντικρούουμε όλες τις αναίτιες και ψευδής επιθέσεις που το κυνήγι δέχεται .

 

 5 ) Θα προβάλουμε τα όσα καλά προσφέρουν οι κυνηγοί –ψαράδες –φυσιολάτρες με τις ενέργειες τους .

 Αυτά εν ολίγοις είναι οι προτεραιότητες μας, να έχουμε όλοι όσοι αγαπάμε τη φύση, φωνή για να ακουγόμαστε.  Ήδη έχουμε κινητοποιηθεί με επιστολές διαμαρτυρίας προς μερικές κατευθύνσεις για θέματα που μας θίγανε και σαν ανθρώπους ατομικά αλλά και σαν Έλληνες πολίτες και μάλιστα ήμασταν οι πρώτοι που απαντήσαμε δυναμικά και χωρίς καλά, καλά να υπάρχουμε σαν σύλλογος παρά μόνο σαν μια μικρή ομάδα ατόμων. Φυσικά έπειτα και με μεγάλη καθυστέρηση απαντήσανε και άλλοι σύλλογοι.  Μέλη μπορούνε να γίνουνε όσοι είναι στο πλαίσιο των ανθρώπων που αγαπούν και σέβονται τη φύση.

 Αυτές είναι οι αρχικές μας σκέψεις. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και συζήτηση μιας και ο σύλλογος που κάνουμε είναι συλλογικός και όχι ατομικός.

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009