Προς: Νομαρχεία Πειραιά, Δασαρχείο Πειραιά, Κυνηγετικο Σύλλογο Πειραιά, Δήμο Κορηδαλλού. Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας

2009-06-15 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 15 / 06 / 2009  

Αρ. Πρωτοκόλλου: 05/09

Προς: Νομαρχεία Πειραιά, Δασαρχείο Πειραιά, Κυνηγετικο Σύλλογο Πειραιά, Δήμο Κορηδαλλού.

Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας

 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε δυο αποτρόπαια εγκλήματα που γίνονται στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού και στο Σχιστό .

Κάθε Κυριακή στο παζάρι του Σχιστού πωλούνται παράνομα άγρια πουλιά και όταν εννοούμε παράνομα ;

Εννοούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει αν ο κάθε μικροπωλητής ή ιδιώτης που τα πουλάει έχει άδεια από την νομαρχία ή έχει κάνη έναρξη στην εφορεία για μικροπωλητής.

Μας ενδιαφέρει από πού προμηθεύτηκε τα άγρια πουλιά και με πιο δικαίωμα καταπατάνε την νομοθεσία του δασικού δικαίου που λέει ότι απαγορεύετε η θήρα με κάθε μέσον ( κυνήγι, δίχτυα, ξόβεργες, καπάτσας.), η κατοχή και αγοραπωλησία τέτοιων θηραμάτων , από την στιγμή που δεν είναι εισαγωγείς ή προϊών εκτροφείου.

Παράνομη για εμάς είναι οι προμηθευτές , έμποροι και οι αγοραστές .

Επανειλημμένες ενοχλήσεις και ερωτήσεις διαφόρων περαστικών γίνανε διωγμός και προπηλακισμός από τους εμπόρους και αγοραστές.

Το δεύτερο έγκλημα που διαπράττεται στης δύο περιοχές είναι η τοποθέτηση παράνομος και χωρίς συγκεκριμένη αιτία και τι συγκατάθεση τον αρμόδιων αρχών οι φόλες.

Τοποθετούνται σε καθημερινή βάση από άτομα που δεν έχουνε ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού όχι στον συνάνθρωπο τους αλλά και στον εαυτό τους με αποτέλεσμα τη θανάτωση αρκετόν κυνηγετικών σκύλον που τα πηγαίνουνε οι ιδιοκτήτες τους στης καθορισμένες θέση από το δασαρχείο και το σύλλογο του Πειραιά για εκπαιδευτικά.

Φυσικά δεν θανατώνονται μόνο τα κυνηγόσκυλα αλλά και όπιο άλλο σαρκοφάγο ζώο βρει τα θανατηφόρα δολώματα. Στης δύο περιοχές που αναφέραμε επικρατεί ο νόμος τον λήγων.

Παρακαλούμε να πάρετε σοβαρά την επιστολή μας και να επιληφθείτε επί του θέματος γιατί το έγκλημα που διαπράττεται είναι καθημερινό και αποτρόπαιο.

Δεν μπορούμε πλέον να κλείνουμε τα μάτια σα να μην συμβαίνει τίποτα.

 

Με εκτίμηση :Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών & Φυσιολατρών.

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ.Γραμματέας :Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009