Προς: Ε.Ρ.Τ.3 / Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας στο γραφείο του ΠΑΣΟΚ για την κυρ. Δραγώνα Θάλια

2009-02-07 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

 e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 07 / 02 / 2009

Αρ. Πρωτοκόλλου: 01/09

Προς: Ε.Ρ.Τ.3

Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας. 

 

Σε κάθε πολιτισμένο κράτος υπάρχει νόμος κατά την εξύβριση νεκρών και μάλιστα διώκεται ποινικά.Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και στην μικρή αλλά πανέμορφη χώρα που λέγετε Ελλάδα.

Το να βρίζεις ένα νεκρό η να σπιλώνεις το όνομα του, είναι όχι μόνο παράνομο κατά τον πολιτειακό νόμο, αλλά και ανήθικο κατά το νόμο της συνείδησης τον ανθρώπων.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί κάποια άτομα που δυστυχώς είναι μορφωμένα και κρατάνε υψηλές θέσεις στην κοινωνία της Ελλάδας, εξυβρίζουνε συνεχώς κατά συρροή ανθρώπους από την οικογένεια μου και μπορεί και άτομα από την δική τους .

Μιλάω για τα άτομα που δεν είναι πια στην ζωή.

Αυτά τα άτομα μας μάθανε να αγαπάμε το κυνήγι και το ψάρεμα.

Μας μάθανε να αγαπάμε την φύση. Μας μάθανε να σεβόμαστε αυτά που μας δίνει η μητέρα φύση, γιατί μητέρα την νιώθουνε όλοι εμείς.

Αυτά τα άτομα που χωρίς πολιτικό όφελος αλλά μόνο με την αγάπη και σεβασμό στην μητέρα φύση, μαζευτήκανε και γράψανε τους νόμους και τους κανόνες του κυνηγίου και του ψαρέματος.

Αυτή ήτανε κυνηγοί και ψαράδες, ξέρανε τι χρειάζεται η φύση καλύτερα από τον καθέναν και ότι κανόνα και νόμο κάνανε ήταν για το συμφέρον της φύσης και όχι για δικό τους ή να εδραιώσουνε της θέσης τους στην κοινωνία και να πεθάνουνε πλούσιοι αυτοί και τα παιδιά τους.

Αυτοί οι άνθρωποι μας αφήσανε από τον κόσμο μας πανφτωχοί αλλά με μια πλούσια κληρονομιά το σωστό και πάνω απ’ όλα ελεύθερο κυνήγι και ψάρεμα στην χώρα μας.

Αυτοί αγωνιστήκανε να μην υπάρχουνε ρεζέρβες, αγωνιστήκανε να υπάρχει σωστή διαχείριση στην φύση.

Γιατί λοιπόν κάποια άτομα τους θεωρούνε φονιάδες και βιαστές της φύσης .

Γιατί κάποια άτομα θέλουνε να σταματήσουνε αυτή την κληρονομιά που μας αφήσανε οι πρόγονοι μας.

Γιατί αυτά τα άτομα που σπιλώνουνε τους νεκρούς δεν συλλαμβάνονται και δεν δικάζονται.

Μήπως πίσω από την βιτρίνα της ελληνικής πολιτείας; έχουνε το απυρόβλητο να κάνουνε ότι θέλουνε και όποτε το θέλουνε;

Γιατί αυτά τα άτομα που μας κατηγορούνε δεν έρχονται πρωινό με κρύο και βροχή στο βουνό ή στη θάλασσα μαζί μας;

Γιατί αυτά τα άτομα δεν έρχονται μαζί μας αμισθεί το καλοκαίρι; να φιλάνε τα δάση μαζί μας για να τα γλιτώσουμε από τους οικοπεδοφάγους.

Γιατί αυτά τα άτομα κωφεύουνε στης καταγγελίες μας και στις φωνές μας για την παράνομη υλοτόμηση και καταπάτηση δασικής γης;

Γιατί αυτά τα άτομα όταν ζητάμε να συλλάβουνε και να μας απαλλάξουνε από κάθε παράνομο που λυμαίνεται το βουνό και την θάλασσα μας γυρνάνε την πλάτη;

Γιατί όταν ζητάμε να μην αναφέρονται κυνηγοί και ψαράδες όσοι παρανομούνε, γιατί απλά δεν ανήκουνε στην οικογένεια μας.

Δεν κάνουνε τίποτα;

Κατά την γνώμη μου η απάντηση είναι μια .

Πίσω από το πέπλο της οικολογίας και βάλλοντας όλους εμάς, κρύβουνε συμφέροντα οικοπεδοφάγων και άλλων πολλών που παχαίνουνε εις’ βάρος της φύσης.

Για αυτό και εμείς τους απαντάμε, ότι με μόνο ένα τρόπο θα σταματήσουμε να κυνηγάμε και να ψαρεύουμε.

Όταν γκρεμιστεί μια βίλα κάποιου πρώην αρχηγού κόμματος, που είναι επάνω στην θάλασσα, με όλη τη σημασία της λέξεως και μάλιστα έχει κλείσει την παραλία και την φιλάνε και αστυνομικοί.

Όταν γκρεμίσουνε όλη την Εκάλη, το Διόνυσο, την Πάρνηθα, την Πεντέλη, τον Υμηττό, το πανόραμα Θεσσαλονίκης το Σεηχ Σου, το Χορτιάτη και όλα τα αλλά χτισμένα στα καμμένα της επικράτειας.

Όταν καθαρίσουνε όλα τα ποτάμια της χώρας μας από τα απόβλητα που ρίχνουνε οι φίλοι τους οι βιομήχανοι

Όταν καθαρίσουνε όλες της παραλίες της χώρας μου που τις έχουνε βρωμίσει οι πλοιοκτήτες και οι φίλοι τους με τα κότερα.

Φυσικά εγώ μπορώ να ζήσω στον Ρέντη και όλοι οι φίλοι μου σε τριτοκοσμικές περιοχές, γιατί σέβομαι την φύση και δεν την καίω και μετά από τριάντα μέρες να φυτεύω το νέο είδος δέντρου που λέγετε βίλα.

Στο σπίτι μας για προστασία έχουμε πυροσβεστήρα και όχι πισίνα.

Μπορούμε να ζήσουμε στο καυσαέριο που μας φορτώσανε οι πολιτικοί με την απραξία τους, εκείνοι μπορούνε; ή διαλέγουνε το καινούριο δάσος με τα νέα δέντρα.

Μας δικάζουνε εμάς και τους προγόνους μας καθώς και τους δικούς τους γιατί ψαρεύουμε και κυνηγάμε, χωρίς να δικάζουνε αυτούς που γράφουνε για εμάς.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε στα κανάλια για πολέμους, κλεμμένα εκατομμύρια που κανένας δεν δικάζετε και καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς.

Κάποια άτομα τους πείραξε μια εκπομπή για το κυνήγι και το ψάρεμα, την βρήκανε βίαιη και κακή επιρροή στον άνθρωπο.

Κανένας δεν ξεσηκώθηκε από αυτούς να κόψη τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που μας παρουσιάζουνε τα αθώα θύματα του πολέμου και τα γελοία ρεπορτάζ με κομμένα πόδια και σκοτωμένα παιδάκια.

Αν νομίζουνε ότι με ένα μωσαϊκό στην επίμαχη εικόνα τα κάνει λιγότερο βίαια είναι γελασμένοι, εμάς μας προκαλούνε φρίκη . Δεν νομίζω κάποιο ντοκιμαντέρ για το κυνήγι και το ψάρεμα να δείχνει τέτοια ωμή βία.

Εκτός και αν έχουν επιλεκτική συνείδηση και λυπούνται μόνο τα ζώα και τα ψάρια και όσο αφορά τους ανθρώπους δεν μας νοιάζει γιατί εμείς στην γυάλινη βίλα περνάμε καλά.

Δώστε μας πίσω αυτά που κλέψατε από την μητέρα μας και αφήστε εμάς να την προστατεύουμε δώστε μας χώρο να αναπνεύσουμε και να ζήσουμε .

Αφήστε εμάς να διδάξουμε στα παιδιά μας τη λέγετε κυνήγι ψάρεμα και πώς να αγαπάνε την μητέρα φύση .

Καλύτερα τα παιδιά να κυνηγάνε και να ψαρεύουνε, παρά να είναι στα ναρκωτικά και στην πορνεία της πόλης.

Σεβόμαστε τους νόμους και τα δικαιώματα της χώρας μας, έτσι και εμείς απαιτούμε από όλους να μας σέβονται, γιατί εμείς τους έχουμε βάλει στην θέση που κάθονται και δεν τους ζητάμε ρουσφέτι, αλλά να μας βοηθήσουνε να πατάξουμε κάθε είδος παρανομία και ξεκινώντας από αυτούς τους ίδιους.

 

Με εκτίμηση : Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών & Φυσιολατρών.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ.Γραμματέας : Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009