Προς: Εφημερίδα ( το Πρώτο Θέμα) Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας για το άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου Καραγιαννίδη που πρόσβαλε με υβριστικά λόγια τους κυνηγούς.

2009-03-16 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 16 / 03 / 2009

Αρ. Πρωτοκόλλου: 03/09

Προς: Εφημερίδα ( το Πρώτο Θέμα)

Θέμα: Επιστολή Διαμαρτυρίας για το άρθρο του δημοσιογράφου Νίκου Καραγιαννίδη που πρόσβαλε με υβριστικά λόγια τους κυνηγούς.

 

Το να έχεις το προνόμιο και το απυρόβλητο της γραφομενης πένας δεν σε κάνει και απαραίτητα πολιτισμένο άνθρωπο.

Φυσικά το ψάρι όπως λέει και ο ελληνικός λαός βρωμάει από το κεφάλι και στην δικιά μας περίπτωση είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης φυλλάδας ο αρχισυντάκτης που έδωσε εντολή να δημοσιευτεί αυτό το άρθρο και πάνω από όλα αυτή που έδωσαν την άδεια να λειτουργεί τέτοια εφημερίδα με τους ανάλογους δημοσιογράφους.

Έχω ξανά γράψει και θα το ξανά γράψω ότι ορισμένα άτομα από τα γραπτά τους φαίνονται ποίοι πραγματικά είναι και πιο είναι το μορφωτικό τους επίπεδο

Θα μπορούσα να του απαντήσω στον ίδιο τόνο ακόμα, ακόμα και σε πολλή χειρότερο αλλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο του ανθρώπου μέσα σε παρένθεση αυτού.

Πρώτα απ΄ όλα δεν σεβάστηκε τους δικούς του αναγνώστες με τα υβριστικά του λόγια, δεύτερον δεν σεβάστηκε όλους εμάς που θέλουμε να κυνηγάμε και μαζεύουμε τα απορρίμματα μας σε σακούλες και τα πετάμε στον πρώτο κάδο που θα βρούμε .

Αμφιβάλλω αν έχει πάει ποτέ στο βουνό εκτός και αν στην περιοχή που μένει έχει το νέο είδος δάσους που λέγετε βίλα και το καινούργιο πυροσβεστικό μέσον που λέγετε πισίνα.

Ονομάζει όλους εμάς που κυνηγάμε σαν φονιάδες τα άμοιρα και δύστυχα πουλάκια , μας φωτογραφίζει σαν στυγνούς εγκληματίες αλλά όχι μόνο εμάς αλλά και τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας.

Ας μας πει εκείνος με όλο το θάρρος και τον τσαμπουκά που έχει, τι ήταν ο παππούς του και ο πατέρας του και μετά ας κρίνει εμάς .

Βγάζει άχρηστους όλους τους γιατρούς που μας δίνουνε βεβαίωση για άδεια κυνηγετικού όπλου.

Ας μας πει εκείνος πόσα λάδωσε τον δάσκαλο από την σχολή οδηγών για να του βγάλει δίπλωμα γιατί και εκεί χρειάζεται γιατρούς και μάλλον ούτε καν πέρασε από το δημόσιο ταμείο να βγάλει παράβολα.

Ας μας πει που έμαθε τόσα πολλά για τα όπλα και τα σκάγια γιατί δεν νομίζω να τα έμαθε στον ελληνικό στρατό γιατί έχω τη γνώμη ότι ούτε εκεί υπηρετήσει και αν υπηρέτησε οι Ι4 δεν παίρνανε από εκπαίδευση ούτε καν τη βασική.

Ας μας πει γιατί αυτό το μένος με το κυνήγι και όχι με τους εργολάβους οικοδομών και τα τσιράκια τους που λυμαίνονται τα δάση και χτίζουνε δήθεν αναψυκτήρια, θέατρα , βίλες και εκκλησάκια για να νομιμοποιηθούν οι εκτάσεις .

Μήπως μένει και αυτός στα καινούρια δάση? Γιατί δεν στρέφετε εναντίων αυτόν που καταντήσαμε την Ελλάδα στο χάλι που είναι με αυτά τα λόγια ίσως ξέρει ότι την άλλη μέρα θα είναι άνεργος .

Άρα το εύκολο θύμα για να φανεί ο κάθε άχρηστος δημοσιογράφος ικανός και ο κάθε αμόρφωτος μορφωμένος είναι το κυνήγι και οι κυνηγοί .

Ο λόγος είναι ένας, γιατί είμαστε μόνη μας και ακέφαλοι και προσπαθούνε μεμονωμένα μερικά άτομα να απαντήσουνε στης ύβρις και τη λασπολογία κάθε ασήμαντου δημοσιογραφίσκου που θέλει στην πλάτη μας να το παίξει μάχιμος και σημαντικός δημοσιογράφος .

 

Με εκτίμηση : Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών & Φυσιολατρών.

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ.Γραμματέας : Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009