Προς: Δήμο Σαλαμίνας, Κυνηγετικό Σύλλογο Σαλαμίνας, Σκοπευτικό Σύλλογο Σαλαμίνας. Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για το Σκοπευτήριο Σαλαμίνος

2009-08-05 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 05 / 08 / 2009

Αρ. Πρωτοκόλλου: 07/09

Προς: Δήμο Σαλαμίνας, Κυνηγετικό Σύλλογο Σαλαμίνας, Σκοπευτικό Σύλλογο Σαλαμίνας.

Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας για το Σκοπευτήριο Σαλαμίνος

 

Μέλος του συλλόγου μας, μας παρέδωσε πλίθος από φωτογραφίες που έβγαλε στο σκοπευτήριο της Σαλαμίνος.

Προσπαθήσαμε ανάμεσα από τόνους σκουπιδιών που βλέπαμε και από ένα ερειπωμένο σπιτάκι ανάμεσα στα σκουπίδια και τα πεταμένα μπάζα να διακρίνουμε εάν εκεί υπήρχε κάποτε ένα σκοπευτήριο.

Αν κάποια άτομα που είχανε την ιδέα ενός σκοπευτηρίου και την υλοποιήσανε τελικά χαίρονται το έργο τους ή δεν παίρνανε από εκεί γιατί σκέφτονται ότι πήγε χαμένος ο κόπος τους .

Διακρίναμε ένα βατήρα αλλά πάλι δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε το σκοπευτήριο το μόνο που μας ερχότανε έντονα από της φωτογραφίες που βλέπαμε ήταν η έντονη μυρωδιά από τα σκουπίδια και όλες της ακαθαρσίες που έχουνε.

Απορήσαμε πώς θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένο κράτος και ευρωπαϊκή χώρα , πώς μιλάμε για οικολογία και παράνομες χωματερές όταν ένας χώρος άθλησης και παιδείας επάνω στα όπλα, όταν ένας χώρος συνάντηση κυνηγών και αθλητών κατάντησε χωματερή.

Μιλάτε για ανάπτυξη του τόπου σας και μόνο υποβάθμιση βλέπουμε.

Εάν το σκοπευτήριο για εσάς ήταν κουραστικό ή δεν σας πρόσφερε κέρδος μπορούσατε να το αφήσετε με διαγωνισμό σε κάποιο ιδιώτη με μεράκι για να το δουλέψει έτσι και θέσης εργασίας θα δίνατε και την ικανοποιήσει στους Σαλαμινιότες πώς έχουνε ένα σκοπευτήριο δικό τους και να μην τους αναγκάζεται σε μετακίνηση για σκοποβολή εκτός της Σαλαμίνας .

Θέλουμε να λάβετε σοβαρά την επιστολή μας γιατί εκβράζουμε μια μεγάλη μερίδα πωλητών και όσος το θέμα παραμένει το ίδιο εμείς θα σας ενοχλούμε με επιστολές .

 

Με εκτίμηση :Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών & Φυσιολατρών.

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ.Γραμματέας : Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009