ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

2009-09-09 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C.

ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ ΑΘΗΝΑ-Τ.Κ. 105 63 Τηλ.: 210-32.31.271 - Fax.: 210-32.22.755

https://www.ksellas.gr, e-mail: info@ksellas.gr

ΑΘΗΝΑ 9-9-09

Αριθ. Πρωτ. 860

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Κυριακή που μας πέρασε κηδέψαμε στο Χάβαρι Αμαλιάδας, τον Θηροφύλακα Θοδωρή Παπασπυρόπουλο, που δολοφονήθηκε από στυγνό και αμετανόητο εγκληματία.

Δολοφονήθηκε ενώ εκτελούσε το καθήκον του όπως το έκανε επί χρόνια και πάντα με ευσυνειδησία και όπως τραγικά αποδείχθηκε, με αυτοθυσία.

Η Κ.Σ.Ε που έζησε από κοντά την τραγικότητα και τον άφατο πόνο της οικογένειας και των φίλων του αδικοχαμένου κατά την κηδεία του στο Χάβαρι Αμαλιάδας, θα συμπαρασταθεί, όπως πρέπει, στην οικογένεια του αδικοχαμένου.

Οφείλουμε, όμως, να στηλιτεύσουμε και να καταγγείλουμε το γεγονός της καπηλείας αυτού του θανάτου από την λεγόμενη "Πανελλήνια" Ομοσπονδία Θηροφυλάκων της Θεσσαλονίκης, όπως αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση της στις 08/09/2009. Ούτε μπροστά στον θάνατο δεν δίστασαν να συνεχίσουν το έργο της στρέβλωσης των πάντων, της ακατάσχετης καταγγελτικής φλυαρίας, της γεμάτης με αντιφάσεις διάτρητης επιχειρηματολογίας τους, της επίκλησης ανύπαρκτων γεγονότων!

Αυτοί που εγγράφως αρνιόντουσαν να κάνουν τη δουλεία τους έρχονται τώρα να θρηνήσουν γι' αυτούς που έκαναν το καθήκον τους.

Αυτοί που αποκαλούσαν ιδιωτικό στρατό τους θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων και υιοθετούσαν το "οι λύκοι φυλάνε τα πρόβατα" πήραν την απάντηση, με τον τραγικότερο, δυστυχώς, τρόπο ότι οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων ούτε "λύκοι" είναι ούτε "ιδιωτικός στρατός". Είναι εργαζόμενοι που κάνουν ευσυνείδητα το καθήκον τους.

Με τραγικές κάποτε, δυστυχώς, συνέπειες. Είναι ντροπή. Τίποτε άλλο.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ            ΙΩΑΝ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009