ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.

2009-09-03 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

 

Ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.

Ρέντης /  03 - 09 - 2009

 

Αυτά που θέλω να πω στους φίλους κυνηγούς αλλά και σε όσους δραστηριοποιούνται στη φύση είναι παρά πολλά αλλά θα αρκεσθώ μόνο στα πιο ουσιώδη για εμένα και ευτυχώς για παρά πολύ κόσμο.

Δείτε το βουνό, τη θάλασσα, τα ποτάμια, τις λίμνες σα να είναι το σπίτι κάποιου πολύ αγαπητού μας φίλου ή συγγενή που μας έχει καλέσει για να περάσουμε μερικές ώρες ευχάριστα .

Νομίζω πως κανένας από εμάς δεν θα πέταγε τα αποφάγια του στο χαλί του σαλονιού πρώτα απ’ όλα από σεβασμό στον φίλο ή το συγγενή που μας κάλεσε στο σπίτι του και μας υποδέχτηκε με χαρά και αγάπη και δεύτερον από την ανατροφή που έχουμε πάρει από παιδιά από την ίδια μας τη μάνα, πάντα μας έλεγε όταν ήμασταν μικρά να είμαστε κόσμιοι στο σπίτι που θα πάμε.

Έτσι λοιπόν, πρέπει να βλέπουμε τη φύση σαν το σπίτι που μας φιλοξενεί και να φερόμαστε κόσμια και χωρίς να πετάμε σκουπίδια στο χαλί της φύσης και πάντα πριν φύγουμε να μαζεύουμε τα απορρίμματα μας γιατί έχει και άλλο καλεσμένο μετά από εμάς και ευτυχώς την επόμενη μέρα θα έχει και εμάς και όπως δεν μας αρέσει να βλέπουμε τα απορρίμματα των άλλων, και τα σχολιάζουμε έτσι και κάποια άλλα άτομα σχολιάζουνε και τα δικά μας.

Θα ήθελα να κάνω και μια πρόταση σε όσους είναι αρμόδιοι με τα προγράμματα και θέματα της ανακύκλωσης .

Ας βάλουν κάδους ανακύκλωσης σε περιοχές που δέχονται πολλούς κυνηγούς για να πετάμε τους άδειους κάλυκες και τα κουτιά από τα φυσίγγια μας σε αυτούς , και ότι αλλά απορρίμματα βρίσκουμε στη φύση εμείς που την επισκεπτόμαστε τακτικά.

Ίσως είναι ρομαντικό αυτό που λέω αλλά είναι η αλήθεια αν δεν δείξουμε εμείς που είμαστε στη φύση και την ξέρουμε καλά τον απαιτούμενο ρομαντισμό τότε ποίος θα τον δείξει?

Και τέλος εύχομαι σε όλους τους κυνηγούς ζεστές κάνες και πάντα το κυνήγι με σύνεση και προσοχή απέναντι στη φύση αλλά και στον φίλο κυνηγό που είναι στην παρεα μας ή θα συναντήσουμε στο βουνό.

Γιλέκο και καπέλο χρώματος πορτοκαλί πάντα μας προστατεύουνε στο πυκνό από ατυχήματα.

 

Πρόεδρος Δ.Σ.

Κρανίτης Ιωάννης

www.easy-hit-counter.com