Ανακοίνωση Σ..Ε.Σ.Κ.Φ.2009 - Βουλευτικές εκλογές 2015

2015-01-19 16:52

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ξάνθη : 19 / 01 / 2015   

Θέμα : Ανακοίνωση Σ..Ε.Σ.Κ.Φ.2009

 

Ποιος τελικά θα μου σταματήσει το κυνήγι??

Προεκλογική περίοδος και έχουμε ανακοινώσεις από τη Κ.Σ.Ε. πώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί θα μας σταματήσει το κυνήγι.

Αν είναι αλήθεια η ψέματα ? δυστυχώς δεν το γνωρίσει ο απλός κυνηγός.

Οι απόψεις των υποψήφιων βουλευτών διίστανται μεταξύ τους αλλά και με του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοινώνει πως το κυνήγι δεν κινδυνεύει ...

Άραγε με τη σημερινή του μορφή ? Ή όπως θέλουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ?

Απάντηση καμία επίσημα..... από κανέναν.

Οι ανακοινώσεις της Κ.Σ.Ε. λιτές και ατελείς ως προς τη συζήτησε επακριβώς με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τη υποσχέθηκε ή αν υποσχέθηκε κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα Κ.Ε.Κ. ανύπαρκτο για άλλη μια φορά από τα κυνηγετικά προβλήματα.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τόσα χρόνια με την πολιτική της σαλαμοποίησης κατάφερε να περιορίσει αρκετά την εδαφική έκταση του κυνηγίου, με συνέπεια να δέχονται πολλές περιοχές πίεση από μεγάλο αριθμό κυνηγών , αναγκαστικά αυτό επιβαρύνει όχι μόνο την πανίδα της εκάστοτε περιοχής αλλά και τη χλωρίδα.

Με την οικονομική πολιτική που ακολουθούν από κοινού τα δύο κόμματα έχουν άμεσα σταματήσει το κυνήγι σε αρκετούς κυνηγούς , λόγο πολλών διοδίων και ακριβών αντίτιμων, υπερβολική αύξηση του πετρελαίου και της βενζίνης, υπερβολική αύξηση κόστους καθημερινής διαβίωσης και κυρίως της αύξησης της ανεργίας.

Άρα έμπρακτα και έμμεσα το κυνήγι έχει κοπεί από αρκετούς κυνηγούς λόγο τον παραπάνω συνθηκών.

Αρχίζει να γίνετε το κυνήγι για λίγους και ευκατάστατους.

Αυτό αποδεικνύετε από την δραματική μείωση έκδοση κυνηγετικών αδειών στους Κ.Σ. .

Δεν μπορώ να πάρω θέση παροτρύνοντας να ψηφίσετε ή να μην ψηφίσετε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα.

Αυτό είναι καθαρά στην κρίση του Έλληνα κυνηγού, από την στιγμή που δεν μας εκπροσωπεί κάποιο κυνηγετικό κόμμα στης επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, που θα ήταν υποχρέωση μας να το στηρίξουμε όχι μόνο εμείς οι κυνηγοί αλλά και οι οικογένειες μας.

Φίλοι κυνηγοί αν θέλουμε για μία φορά στη ζωή μας να κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια, από τη κινδυνεύει η οριστική κατάργηση του κυνηγιού ή η ένταξη του σε ρεζέρβες , πρέπει να παροτρύνουμε για να αλλάξουν συνήθειες ορισμένα,ευτυχώς μικρή μερίδα ατόμων που αμαυρώνουν την οικογένεια των κυνηγών.

Είναι αυτά τα άτομα που λέγονται ( κυνηγοί ) από τη στιγμή που βγάζουν άδεια , φωτογραφίζουν ή βιντεοσκοπούν τα θηράματα που θηρεύουν και τα ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας τροφή στους αντικυνηγούς.

Προκαλώντας αίσθημα αηδίας και απέχθειας όχι μόνο στους μη κυνηγούς αλλά και στους ίδιους κυνηγούς .

Αυτά τα άτομα που δεν σέβονται της αγροτικές καλλιέργειες και με την συμπεριφορά τους της καταστρέφουν.

Αυτά τα άτομα που πυροβολούν πινακίδες ή ότι άλλο βρεθεί μπροστά τους .

Όλοι αυτοί δίνουν τροφή στους αντικυνηγούς να μάχονται ενάντια στο κυνήγι. Για να έχουμε δυναμικό λόγο και να βοηθήσουμε έμπρακτα τους Κ.Σ. τις Ομοσπονδίες , την Κ.Σ.Ε. και όποιο κυνηγετικό κόμμα μας εκπροσωπεί και στην προκειμένη το Κ.Ε.Κ. για να μάχονται με ψηλά το κεφάλι για τα δικαιώματα μας αλλά και του κυνηγιού, πρέπει να  καθαρίσουμε την κυνηγετική οικογένεια μας.

Το κυνήγι δεν είναι επίδειξη ικανοτήτων αλλά τρόπος ΖΩΗΣ.

 

Με εκτίμηση ΣΕΣΚΦ2009

Κρανίτης Ιωάννης

www.easy-hit-counter.com