ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

2009-12-12 00:00

Φίλε Κυνηγέ ΖΗΤΑ επιτακτικά το ειδικό φυλλάδιο από το Σύλλογο σου και συμπλήρωσε το πρόγραμμα Άρτεμις

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΡΟΥ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ. ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γραφεία : Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη 17 - Τηλ. και φάξ 22810 88856

Σύρος 12 / 12 / 09

Αριθ. Πρωτ. 256  Βαθμός Προτεραιότητας

ΠΡΟΣ : ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

1) ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

2) Δ. Κ.Ο.Σ.Ε

3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

4) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ N.ΑΙΓΑΙΟΥ. ΘΕΜΑ :ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

5) ΣΕΣΚΦ 2009

 

Κύριοι. Εκπροσωπώντας 900 και πλέων κυνηγούς του νησιού της Σύρου, θα θέλαμε να γνωρίζετε την μεγάλη μας αγανάκτηση η οποία είναι αποτέλεσμα της αδιανόητης εν μέσω κυνηγετικής περιόδου απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας περί αναστολής της κυνηγετικής δραστηριότητας.

Η κυνηγετική οικογένεια των 250.000 μελών έχει καταντήσει έρμαιο μερικών ψευτοοικολογούντων οι οποίοι μόνο σκοπό έχουν την απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων και μόνον χωρίς να παράγουν έργο.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σύρου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του προς την απόφαση αυτή η οποία θα μεταβιβαστεί προς κάθε αρμόδιο και προσανατολίζετε και προς τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα εάν δεν λυθεί το πρόβλημα εγκαίρως.

Όπως γνωρίζετε οι πρόγονοι μας πολέμησαν για τα ιδανικά τους, ποτέ δεν παραδόθηκαν στα κελεύσματα και στις επιταγές άλλων, έτσι και εμείς είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για το δίκαιο μας.

Εάν δεν λύσετε το πρόβλημα έγκαιρα εσείς θα έχετε δικαστεί και καταδικαστεί στη συνείδηση όλης της κυνηγετικής οικογένειας.

Και να ξέρετε ότι το κυνήγι είναι μια πανάρχαιη παράδοση, έτσι θα παραμείνει και όσες προσπάθειες και να κάνουν θα πέσουν στο κενό.

Όσο υπάρχει έστω και ένας κυνηγός το κυνήγι θα παραμείνει ελεύθερο.

Για όλα αυτά εκτιμούμε ότι είναι ανάγκη η όσον το δυνατόν ταχύτερη έκδοση νέας ρυθμιστικής απόφασης που θα επιτρέπει την συνέχεια της κυνηγετικής δραστηριότητας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΡΟΥ

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009