Προς: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Θέμα: Επιστολή προς κ. Μπέλο

2009-11-04 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών.

Έδρα : Άγ. Ιωάννης Ρέντης

e-mail Συλλόγου: seskf2009@gmail.com

Ρέντης 04 / 11 / 2009

Αρ. Πρωτοκόλλου: 19/09

Προς: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.

Θέμα: Επιστολή προς κ. Μπέλο

 

κ. Μπέλλο Δημήτρη καταρχήν σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στην πρωτοβουλία μας να επιχειρήσουμε καθαρισμό και απομάκρυνση σκουπιδιών και πλαστικών από το χώρο του Σχοινιά και συγκεκριμένα από χώρους του βαλτότοπου όπου κατά καιρούς έχουμε παρατηρήσει να αυξάνονται με τη μορφή εστιών μόλυνσης.

Επειτα από επίσκεψη που είχατε από μέλος του συλλόγου μας και συνεργάτη: Γιώργο Παπαδοκοτσώλη, σας ανακοινώνουμε και γραπτώς το αίτημα μας για πρόσβαση στο Ελος και στο Πευκόδασος του Σχοινιά, την Κυριακή 15 Νοέμβρη, με σκοπό την συγκέντρωση σκουπιδιών και άλλων φερτών υλών σε ένα απορυματοφόρο όχημα του Δήμου (ανοιχτού τύπου κατά προτίμηση).

Δεκτές οι όποιες υποδείξεις σας για την επιτυχή διεξαγωγή.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους εκείνους τους συνειδητοποιημένους πολίτες που επιθυμούν να εκφράσουν μαζί μας την αλλαγή νοοτροπίας του σύχγρονου ανθρώπου προς τη φύση και να σταθούν παράδειγμα προς μίμηση σε ανάλογους χώρους που υποβαθμίζονται.

Η επιλογή του τόπου - χρόνου έγινε με βάση στατιστικά στοιχεία για την προσφορά ασφαλές περιβάλλοντος και φιλοξενίας των υδρόβιων πουλιών που θα επισκευθούν και φέτος τις περιοχές μας.

Ας τις παραδώσουμε καθαρές και ας τις διατηρήσουμε έτσι, ωστε να θαυμάζουμε τα υπέροχα πουλιά ζωντανά και όχι μόνο από τις οθόνες των υπολογιστών και των ΤV. Αναμένουμε επικοινωνία σας, .

 

Με εκτίμηση :Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών & Φυσιολατρών.

Δ. Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Πρόεδρος : Κρανίτης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος : Νούτσος Νικόλαος

Γ.Γραμματέας :Κατσιγιάννης Βασίλειος

 

www.easy-hit-counter.com

© Σ.Ε.Σ.Κ.Φ.2009