ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ είναι χορηγός στην κεντρική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας που γίνεται στη Θεσ/νίκη

2013-03-21 15:03

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΕΔΡΑ: ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 173 – 175 551 34 - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310 477128 – 477129, 6973 808934, FAX 2310 473863 – 475301

https://www.hunters.gr, e-mail: info@hunters.gr facebook: https://www.facebook.com/KynegetikeOmospondiaMakedoniasThrakes

 

Για άλλη μια χρονιά η ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ είναι χορηγός στην κεντρική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας που γίνεται στη Θεσ/νίκη, με κεντρικό θέμα "Ο διαχρονικός ρόλος των δασών στην κοινωνία, την οικονομία και στο περιβάλλον."

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 είναι η κεντρική ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Κτιρίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Η Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Δασών, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, την Ελληνική Δασολογική Εταιρεία, τον ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» – Γεν. Δ/νση Αγροτικής Έρευνας – Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσ/νίκης και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας με θέμα “Ο διαχρονικός ρόλος των δασών στην κοινωνία, την οικονομία και στο περιβάλλον” .

Για την Πέμπτη 21 Μαρτίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανομή δασικών φυταρίων σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους | Καμάρα), εκδηλώσεις στην Αίθουσα Τελετών (κτίριο Διοίκησης) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση στο Τριάδι Θέρμης.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο της 21ης Μαρτίου 2013 για την εκδήλωση της ημέρας Δασοπονίας

 

ΜΗΝΥΜΑ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας

Οι επετειακές ημέρες αποκτούν νόημα μόνο με τη συνεπή μας στάση τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.

Για εμάς τους κυνηγούς το Δάσος είναι ο χώρος που ασκούμε τη δραστηριότητά μας, που καμαρώνουμε τη χαρά των σκυλιών μας, που γευόμαστε τους καρπούς των φρούτων, ανεξάρτητα από το αν η κυνηγετική μας τσάντα θα είναι άδεια ή γεμάτη.

Η βιωματική μας σχέση με το Δάσος, αλλά και η αναγνώριση της σημασίας της δασολογικής επιστήμης και της πολλαπλής χρήσης των δασών, έχει οδηγήσει τις κυνηγετικές οργανώσεις να συμμετέχουν με χαρά κάθε χρόνο στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας.

Σε μια εποχή που ο κοινωνικός ιστός διαλύεται, που η χώρα μας διέρχεται από μία τόσο άνυδρη περίοδο, ο κυνηγετικός κόσμος προσπαθεί να παραμείνει παραγωγικός και χρήσιμος τόσο για την κοινωνία, όσο και για την προστασία των δασών.

Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου, ως παρακαταθήκη ανεκτίμητη για τις επόμενες ελληνικές γενιές.

www.easy-hit-counter.com