ΣΕΣΚΦ 2009 - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ( Ι.Σ.Κ.Π.)

2010-01-11 00:00

ΦΙΛΕ ΚΥΝΗΓΕ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΚΕΣ . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ !!!!

 

Ιδιωτική Σχολή Κυνηγετικής Παιδείας ( Ι.Σ.Κ.Π.)

Ο ΣΕΣΚΦ 2009 δημιουργεί την πρώτη Ιδιωτική Σχολή Κυνηγετικής Παιδείας ( Ι.Σ.Κ.Π.)

Σε όλα τα Ευρωπαϊκά Κράτη, για να βγάλεις Άδεια Κυνηγίου, πρέπει πρώτα, να πας σε μια Σχολή και να μάθεις για τα θηράματα, τις συνήθειες τους, την συμπεριφορά τους και φυσικά τη σωστή συμπεριφορά του Κυνηγίου απέναντι στη Φύση το θήραμα αλλά και στους άλλους Κυνηγούς και σε όσους βρίσκονται στο χώρο που θα αποφασίσεις να Κυνηγήσεις.

Εδώ στην Ελλάδα, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία τέτοια Σχολή, ούτε Κρατική ούτε ιδιωτική !!!

Ο νέος Κυνηγός θα μάθει να Κυνηγά είτε μόνος, του είτε από κάποιον άλλο, συνομήλικο κυνηγό ή από κάποιον, μεγαλύτερο και όπως γίνεται πάντα, με όποιον δάσκαλο καθίσεις... τέτοια γράμματα θα μάθεις .

Αν ο Κυνηγός που θα σε μάθει, είναι Ευσυνείδητος έχει καλώς... αν είναι οπλοφόρος και εσύ οπλοφόρος θα βγεις! Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, δεν βλέπουμε να γίνεται κάποια τέτοια κίνηση για μια Σχολή!

Έτσι κι' αλλιώς, μετά από το πρόσφατο γεγονός που είχαμε με το Κυνήγι, δεν περιμένουμε και πολλά.

Δυστυχώς δεν βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια κάποια κίνηση ούτε από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους ούτε και από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος

Τώρα για κάποιους Συλλόγους που υποστηρίζουν το Κυνήγι, εκεί κι' αν υπάρχει αδράνεια σε αυτό το θέμα.

Έτσι λοιπόν, ο Σύλλογος Ελλήνων Συνειδητοποιημένων Κυνηγών Φυσιολατρών βλέποντας την άμεση ανάγκη για μια Σχολή, που να μπορεί να διδάσκει ένα νέο κυνηγό με σωστές βάσεις, απέναντι στο Κυνήγι και τη Φύση αποφάσισε να δημιουργήσει τη πρώτη Ιδιωτική Σχολή Κυνηγετικής Παιδείας ( Ι.Σ.Κ.Π.) στην Ελλάδα!

Δεν είμαστε καθηγητές ούτε επαγγελματίες διδάσκαλοι, έχουμε όμως την Γνώση και την Εμπειρία, που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια στο Κυνήγι και στη Φύση.

Έχουμε την Όρεξη και τη Θέληση, να μεταλαμπαδεύσουμε την Γνώση μας και την Εμπειρία μας, σε νέους αλλά και σε παλαιούς Κυνηγούς .

Ξεκινάμε τη προσπάθεια αυτή από την Αθήνα και με ένα παράρτημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης με απώτερο σκοπό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και από μια Ιδιωτική Σχολή Κυνηγετικής Παιδείας ( Ι.Σ.Κ.Π.) σε κάθε ΠΟΛΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Έχουμε ικανά μέλη σε ολόκληρη την Επικράτεια, μέλη του Συλλόγου μας, που μπορούν να βοηθήσουν, σε αυτό που ξεκινάμε!!!

Πάντα με γνώμονα τη σωστή συμπεριφορά στη Φύση και στα δικαιώματα που έχουμε σαν Έλληνες Κυνηγοί και όχι το κέρδος, ’αποφασίσαμε να μην δεχόμαστε χρήματα από κανέναν, που θα θελήσει να παρακολουθήσει τη Σχολή.

Όλα τα έξοδα, θα καλυφθούν, από το Σύλλογο μας. Στη Σχολή, θα παρακολουθήσετε μαθήματα διαβίωσης-επιβίωσης κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, πρώτες βοήθειες για εσάς αλλά και για τον σκύλο σας.

Τα Συνταγματικά δικαιώματα που έχουμε σαν Κυνηγοί, τους άγραφους Νόμους του Κυνηγίου & την σωστή συμπεριφορά απέναντι στη Φύση.

Θέματα ασφαλείας κατά την κυνηγετική σας έξοδο, συνήθειες διαφόρων θηραμάτων, το πώς γίνετε το Κυνήγι στις Ευρωπαϊκές χώρες και τι Νομοθεσία υπάρχει εκεί.

Καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν ,στις Κυνηγετικές σας εξορμήσεις.

Ίσως, με την κίνηση μας αυτή, να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και κάποια αρμόδια άτομα για να δημιουργήσουνε Σχολές,

ΟΧΙ επί πληρωμή αλλά δωρεάν, όπως κάνει ο Σύλλογος μας!!

Νομίζουμε πώς αρκετά (ευρω) δίνουμε κάθε χρόνο στις Άδειες που ανανεώνουμε!!!!!

Η Ιδιωτική Σχολή Κυνηγετικής Παιδείας ( Ι.Σ.Κ.Π.) θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, του 2010.

 

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Κ.Φ 

Κρανίτης Ιωάννης

 

www.easy-hit-counter.com